Hvilke lån skal du vælge, når du vælger bolig?

lån penge

Boligsalget boomer som aldrig før. Huse, rækkehuse og lejligheder bliver revet væk i både øst og vest, nord og syd. Og uanset om man kigger i landets størst eller mindste byer er udbuddet af boliger til salg lavere end nogensinde før. Derfor er der også så meget desto mere kamp om de boliger der er på markedet netop nu. Er du boligsøgende, har du sikkert allerede opdaget det, så det gælder om at væbne sig med tålmodighed. Men bare vent! For pludselig er den der. Drømmeboligen. Og så gælder det om at være klar og have styr på formaliteterne. 

Krav om 5% af købssummen

Samtidig med at udbuddet er lavt, er priserne også ofte svimlende høje. Ofte er der tale om en kvadratmeterpris på langt over 30.000 i de største byer. Dette hænger naturligvis sammen med omfanget af udbud og efterspørgsel. Men det betyder også, at man som boligkøber skal kunne lægge en relativt stor sum penge for sit nye hus eller nye lejlighed. Rent faktisk skal man selv lægge hele 5% af købssummen som udbetaling for en ny bolig. Et beløb der selvfølgelig varierer alt efter hvor dyr en bolig du kigger efter. 

Lån penge til boligen i banken …

Du skal altså som udgangspunkt betale de 5% af den samlede pris selv. Resten af boligens værdi kan du låne til – hvis du altså ikke selv har pengene. Og det har de færreste. Ikke mindst med nutidens boligpriser. Her kan det være en klar fordel, hvis du allerede har en ejerbolig, som giver et godt afkast. Men er det ikke tilfældet? Eller er du førstegangskøber? Så kan du vælge at søge om et boliglån i din bank til det resterende beløb. Som udgangspunkt kan denne del af boligfinansieringen bestå af et bankboliglån eller et realkreditlån. Eller en kombination af begge. 

… eller lån dem online

Du kan imidlertid også vælge at gå helt uden om banken, når du finder dit kommende hjem. Måske har du allerede fået et nej. Måske synes du, at banken er for bøvlet og besværlig – eller at de stiller for skrappe krav. Heldigvis findes der alternative finansieringsmuligheder uden om banken. Nemlig online boliglån. Her får du en enestående mulighed: Lån penge uden om de traditionelle banker og få mulighed for at flytte ind i dine drømmes bolig. 

Lån pengene – hurtigt! 

Ved at vælge et online boliglån skal du ikke stå til regnskab i banken. Samtidig er du også sikret det billigste lån – og et svar på din ansøgning indenfor ganske få timer! Det giver dig mulighed for at agere når der er behov for det. Og for at slå til, når den helt rigtige bolig dukker op! For de gælder om at være hurtig, når det sker. Netop med et onlinelån er det muligt at slå til med det samme. Uden at skulle stå skoleret i banken og vente på deres endelige tilbagemelding. For så kan boligen være væk!